Ilmoittautuminen

SinkkuSaunailta #1
La 28.10.2017  klo 18-24!sinkkusauna lahdessa

Jos haluat ehtiä mukaan la 28.10 illan valintaan, on sinun toimittava ripeästi, Lähetä alhaalla olevasta lomakkeesta ilmoitus halukkudesta osallistua. vastaamme siihen.

Tapahtumaan valitaan kerrallaan 8 naista ja 8 miestä, ja osallistujat valitaan erillisen valintalomakkeen perusteella.
Upea ja rento ilta jossa saat tavata aivan tuntemattomia ihmisiä. Ja ajattele, joku siellä voi olla juuri se, jota salaa mielessäsi olet toivonut elämääsi!!!
Muista, että te kaikki osallistuvat olette samassa veneessä, eli tarkoitan, että saattaa muitakin jännittää : )  Ei huolta, ilta on suunniteltu niin, että
kukaan ei joudu jännittelemään liikaa.  Illan kulusta saatte selkeät ohjeet illan houstaajalta, joka laittaa tapahtuman käyntiin.

Saunominen on vapaaehtoista, ja muutenkin pidetään naisten ja miesten vuorot erillisinä.
Alkoholin käyttö illan aikana on sallittua, kunhan siinä pysyttäydytään kohtuuden rajoissa. (omat juomat mukaan)

Osallistumismaksu 45€/hlö (Sis. alv 24%)
Sisältää pientä suolaista syötävää, kahvit ja teet sekä pullat.

Mikäli haluat osallistua iltaan, lähetä allaolevalla lomakkeella nimesi ja emailisi, vastaamme sinulle ja saat täytettäväksesi ilmoittautumislomakkeen.
Täytä lomake ja lähetä se antamaamme päivämäärään mennessä. Käymme ilmoittautuneet läpi ja vastaamme mahdollisimman nopeasti seuraavat ohjeet.

Mikäli hakijoita sattuisi tulemaan paljon, valitsemme ensin 28.10. illan osallistujat, ja muille ilmoitamme seuraavan SinkkuSaunaillan päivämäärän. Eli mitä enemmän on hakijoita sitä useammin pidämme näitä iltoja.

Tervetuloa!

 

HALUAN OSALLISTUA